Stoptober...je kunt het!

Acupunctuur en stoppen met roken
Dat roken slecht is voor je gezondheid, hoeven we je niet meer te vertellen.
De meeste rokers willen graag stoppen met roken. Wie zijn toevlucht tot de E-sigaret/vaper heeft genomen weet inmiddels dat ook dit geen onschuldige oplossing is gebleken.

Stoptober kan een goed moment zijn om samen met een heleboel medelanders nu écht voor een rookvrij leven te gaan!

Acupunctuur helpt bij ontwenningsverschijnselen
Dat stoppen met roken bijzonder moeilijk kan zijn, hebben al veel mensen ondervonden. Ontwenningsverschijnselen kunnen ontstaan zodra de nicotinebehoefte van het lichaam niet meer wordt vervuld. Het begint met een onbehaaglijk gevoel dat uiteindelijk kan leiden tot slapeloosheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid, onrust en eetaanvallen. Juist in de eerste weken, waarin de ontwenningsverschijnselen erg heftig kunnen zijn, kan acupunctuur prima helpen.
Een acupunctuurbehandeling heeft effect op zowel de lichamelijke als de geestelijke aspecten van je ontwenningsverschijnselen.

Motivatie om te stoppen met roken
Natuurlijk moet je allereerst gemotiveerd zijn, maar met jouw wilskracht en een steuntje in de rug moet het lukken!
Een acupuncturist neemt de tijd om verder te kijken naar je persoonlijke omstandigheden, die samen met je lichamelijke conditie zeer bepalend zijn om de juiste aanpak en behandelwijze te bieden. Je mag dus maatwerk verwachten, waarbij je naast acupunctuur ook lifestyle adviezen krijgt om extra goed voor jezelf te zorgen én je te helpen een niet-roker te blijven!

(c) Bron: NVA


➤Contact/Afspraak Maken ➤