Nieuwsbrief Yvonne Huinink Acupunctuur - 2 - Zomer 2024

ZOMER 2024 - TIJD EN RUIMTE VOOR JEZELF!
Het is alweer zomer en dus tijd om heerlijk te ontspannen en plannen te maken. Misschien ben je al op vakantie geweest of misschien ga je nog. Hoe dan ook wensen we je een fijne tijd toe. Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2024. Veel leesplezier! 
Vakantiejpg
LET OP!- IVM VAKANTIE IS DE PRAKTIJK GESLOTEN VAN 28 JULI T/M 6 AUGUSTUS

VIDEO WORDT TOEGEVOEGD AAN DE PREMIUM BEHANDELINGEN
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de serie video's welke de Premium-behandelingen 'Resetten naar Balans in Jezelf' verder gaan ondersteunen. Yvonne zelf legt hierin uit hoe bepaalde oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Binnenkort zijn deze op de website met bijbehorende naam terug te vinden. Stay tuned! 
TARIEVEN BEHANDELINGEN REGULIER/PREMIUM
Cliënten kunnen ook dit jaar in overleg met Yvonne vanuit de intake kiezen voor of worden doorverwezen naar een Vervolgbehandeling Premium. Voor een aantal klachten zal deze vervolgbehandeling standaard worden aangeboden. De Premium behandeling kent voorafgaand aan of aansluitend op de reguliere acupunctuurbehandeling, een leefstijlsessie op basis van Resetten naar Balans in Jezelf. 
  • Tarief Behandeling Regulier - € 67,50
  • Tarief Behandeling Premium - € 100,00
Yvonne Huinink Acupunctuur Doetinchem Acupunctuur Lichtenvoordejpg  'Aandacht, kwaliteit en resultaat voor de cliënt, én extra aandacht voor zij die dit nodig hebben, zijn dé redenen waarom ik een eigen praktijk ben gestart en ook nu weer de uitgangspunten voor deze beslissing!'  ''
POSITIEVE REVIEW?!
Heb jij al een positieve beoordeling in sterren gegeven? ★★★★★ 
Laat anderen weten dat je tevreden bent! Ben je tevreden over de behandeling(en)? Geef dan je beoordeling in sterren! Je mag daarbij een review schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je helpt zo anderen een weloverwogen keuze te maken en ons natuurlijk ook! Wil jij ook een beoordeling in sterren geven? Dat kan HIER en wordt zéér op prijs gesteld! Heel hartelijk dank!